×

Naslovnica

Obavijesti 2021./22.

O školi

Nastava

Upisi u školu

Erasmus+

e-Potvrda o statusu učenika

Kontakt

Linkovi

USPJESI SUŠAČKIH GIMNAZIJALACA – prirodoslovlje, matematika, informatika
13. svibnja 2022.

Sušačka gimnazija uspješno je provela ove godine i natjecanja iz područja prirodoslovlja, informatike i matematike koja nisu u sklopu natjecanja Agencije za odgoj i obrazovanje. To ne umanjuje njihovu vrijednost nego govori o svestranosti naših učenika i nastavnika. Evo tih natjecanja i razultata:

TETRAGON

Učenici 3. f razreda Necko Aurora, Kirinčić Maro, Sobol Matej i Matejčić Lovro su 3.5. 2022. na ekipnom natjecanju Tetragon osvojili 2. mjesto u ukupnom poretku, te 1. mjesto iz informatike. Natjecanje se sastoji iz pet etapa: online test, matematika, informatika, fizika i biotehnologija.

EKIPA ZA 5+

Na natjecanju "Ekipa za 5+" 9. 5. 2022. iz matematike u kategoriji 1. i 2. razredi naši učenici postigli su sljedeće rezultate: 2. mjesto učenici Judita Jurin, Leon Uzelac, Anja Žiganto i Matej Modrčin. Učenici 3. i 4. razreda postigli su sljedeće rezultate: 4. mjesto učenici Lovro Matejčić, Aurora Necko, Nikola Colnar, Mario Ružić. U svakoj od ovih kategorija natjecale su se još dvije ekipe sušačkih gimnazijalaca koje zaslužuju pohvalu za sudjelovanje.

ATOM LIGA

ATOM liga je ekipno natjecanje iz matematike, fizike i kemije za učenike osnovnih i srednjih škola, nastala je sa željom popularizacije prirodoslovlja i matematike, a održano u našoj školi u studenom 2021. Sudjelovali su sušački gimnazijalci u nekoliko ekipa. Ističe se rezultat u 2. kolu učenica iz 2.a razreda - Anja Žiganto, Iva Hrnčić, Anamarija Jusup su osvojile 3.mjesto u RH s odlično riješenim zadacima iz kemije, te najbolje napisanom matematikom u RH.

Čestitke svim učenicima i njihovim mentorima koji su organizirali ova natjecanja i pripremali učenike!