ŠTO JE O SEECEL?

SEECEL u PSHG

Kako želimo naše učenike potaknuti da, osim usvajanja širokog znanja i ljubavi prema učenju, ostvare i što veći opseg vlastite samostalnosti tj. svoju buduću struku i ideje u što većoj mjeri realiziraju sami, kroz vlastitih poduzetnički pothvat, odlučili smo se na uključivanje u program SEECEL-a – South East European Centre for Entrepreneurial Learning tj. Centra Jugoistočne Europe za Učenje o Poduzetništvu.
Program SEECEL-a u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji u Rijeci provodi se od školske godine 2014./2015. U provedbi sudjeluje ukupno sedam profesora, uključujući i ravnateljicu te koordinator. Profesori i predmeti kroz koje sudjeluju u provedbi su: Milvana Pavletić, prof. za informatiku, Andreja Dodig Blašković, prof., Irena Šlosar, prof. i Đudita Franko, prof. za fakultativnu nastavu iz poslovnih komunikacija, Ivanka Bujan Slamić, prof. za fakultativnu nastavu iz matematike, Ljubica Božić, prof. za politiku i gospodarstvo te Dina Linić Učur, prof. za engleski jezik. Koordinator provedbe programa je stručni suradnik – psiholog Goran Gračanin, prof.
Osim obrađivanja teme poduzetništva kroz navedene predmete, održavaju se i brojna tematska predavanja i u sklopu obilježavanja Globalnog tjedna poduzetništva te kao dodatne, izvannastavne aktivnosti.

GLOBALNI TJEDAN PODUZETNIŠTVA
Tijekom prvog polugodišta šk. god. 2014./2015. tj. između  17. i 23. studenog, po prvi put je u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji u Rijeci obilježen i Globalni tjedan poduzetništva - GAW. Više o samom GAW – u možete saznati ovdje: http://hr.gew.co/content/o-gew-u.

Tuesday the 16th. Custom text here