×

Naslovnica

Obavijesti 2021./22.

O školi

Nastava

Upisi u školu

Erasmus+

e-Potvrda o statusu učenika

Kontakt

Linkovi

Hvalevrijedni uspjesi naših učenika na državnim natjecanjima iz prirodoslovlja
11. svibnja 2022.

Naši učenici postižu izvrsne rezultate na svim područjima, a ovdje su njihovi uspjesi na državnim natjecanjima iz prirodoslovlja.

Državno natjecanje iz kemije održalo se od 5. do 8. travnja 2022. u Vinkovcima, u OŠ Antun Gustav Matoš. Učenik Karlo Domijan iz 1.f razreda s mentoricom Ivanom Josipović Florijan osvojio je 4. mjesto. Anja Žiganto iz 2. a razreda s mentorom Mario Lovrićem osvojila je 14. mjesto, a Nikola Colnar iz 4.f razreda s istim mentorom osvojio je 5. mjesto.

Državno natjecanje iz fizike održalo se od 26. do 29. travnja 2022. u Podgori, u OŠ don Mihovila Pavlinovića. Učenik Nikola Colnar iz 4. f razreda s mentorom Igorom Liscem je osvojio izvrsno 5. mjesto. Nikola Colnar je ime koje se ovdje već drugi put spominje, a spominjat će se i još koji put jer je učenik pozvan i na državno natjecanje iz matematike.

Državno natjecanje iz biologije održalo se od 2. do 5. svibnja 2022. u Svetom Martinu na Muri, u OŠ Sveti Martin na Muri. Učenik Karlo Domijan je sudjelovao i na ovom natjecanju te s mentoricom Melbom Blažić Grubelić zauzeo 7. mjesto. Učenik Gabriel Kušić iz 2.f razreda s mentoricom Ivanom Josipović Florijan zauzeo 9. mjesto u svojoj kategoriji.

ČESTITKE IZVRSNIM UČENICIMA I NJIHOVIM MENTORIMA!!